2011-06-08

Igår var det värsta ovädrat som jag inte varit med om på väldigt länge.... Det levde om så man tordes inte titta på TV eller på dator, blixten och åskan cirkulerade ett bra tag över Frösön och så hällregnet förståss, hugaligen..... Idag ser det ljusare ut, men en aning mulet och disigt, hoppas på bättre väder idag. Ska ta en kopp kaffe nu och sen ska väl stavarna fram, kram allihopa =o)

2011-06-07

Startade dagen med en halvtimmes stavgång, skönt men svettigt.... Såg Måns i tidningen, så nu sitter laget på mitt kylskåp, ska försöka att ta oss till Brunflo på lördag och titta när han spelar =o) Pia var förbi en snabb sväng och surrade lite, annars en lugn dag med mycket moln, men varmt. Ha de =o)

2011-06-05

Vilken härlig dag, man blir riktigt glad =o) Varit ute och traskat med stavarna, det är ju så härligt att gå vid Storsjön, ingen mygg och härliga vindar. Idag får man väl se om det kommer några godingar från Rätan....hoppas! Annars får det bli solfilt nere vid sjön, är ju bara såååå härligt ute. Ha en underbar sönag <3<3<3<3

2011-06-04

Trippen till Sundsvall blev verkligen lyckad, hoppas nu bara att Fsk lyssnar på sin "egen" psykiatrier. Det var så underbart väder, tyvärr hade jag klätt mig förmycket så jag höll på svettas ihjäl i bilen...fanns ingen AC:o( men vi hade jättemysigt. Kanske en annorlunda tripp för många, de butiker som besöktes var Myrorna, Claes Olsson och Kupan =o) Under hemresan svängde vi in och tittade på (kanske) Pias hus, där hade vi picknick på en storsten i sooooolen. Helt underbart. Kram alla vänner och barn =o)

20110602

Idag har jag varit till Torvalla en stund och vi försökte sola, tyvärr gömde sig solen hela tiden. Fast vad gjorde det jag hade mysig träff med mina älskade barnbarn.

I morgon ska jag till Sundsvall och psykundersökas....allt enligt försäkringskassans order! Ja det blir väl bra det med, Janne ska skjutsa och Pia L ska följa med. Vi ska ha picknick i det gröna, laxsallad det blir iaf mysigt. Ska även kolla in huset som Pia vill köpa, det ligger på väg till Sundsvall....

I övrigt är jag så innibaljan trött, hoppas att jag orkar upp i morgon ska ju vara där 10.00 huvva så
okristligt tidigt =o(



RSS 2.0