081230

Oj, vad tiden går fort, julen firade vi med Johanna, Kevin och Emilia. En riktigt mysig jul, vi fick ha Rebecca hemma tills igår då var hon tvungen att åka :(  

Äsch, har så jäkla ont i handen så det är så jobbigt att skriva.........................

081220

Idag kommer min älskade Rebecca hem, det ska bli så fantastiskt härligt :D
Tog sovmorgon igen, börjar visst bli en vana, men jag har så jäkla ont i kroppen så när jag har varit ut med Tedde stuper jag i säng igen......
Nu kommer Janne och Johanna så jag måste rusa.

081216

Igår kom vi äntligen iväg till Rätan för att fira Hugos treårsdag :) D
Vi hade så mysigt, det märks att Elli blivit mer medveten, uj så rädd hon blev för mig titt som tätt.....
Sara hade gjort en underbart god saffranskaka och Måns bjöd på goda kakor som han fått av sin Farmor Mumsigt värre. Vi åke hem vid tretiden, undrar om folk redan börjat julhandla det var en välda trafik mellan Rätan och Östersund.


Horoskop

Lägger in horoskop för mina närmaste:

VATTUMANNEN: 
Ansvarsfulla plikter väntar på dig denna period.  Lova inte för mycket då går allt galant.

VÄDUREN:             Du struntar i hur det ser ut när du stökat färdigt, men idag får du orsak att ta större ansvar.

KRÄFTAN:               Idag tycks du vara ovanligt vidsynt i mötet med någon du ogillar. Det kan ge dig ny kunskap.

SKORPIONEN:       Förhasta inte nu igen. Visst kan det vara bra att lita på sina känslor, men ibland kan det peka snett.
                                   








081212

Tänk att det ska vara så trögt att komma ur sängen..........
Tillslut har jag kravlat mig upp, tidigast den här vecka, kl 0745 :) tur man inte ska iväg så tidigt, har min sjukgymnastik idag. Håller tummarna att det är färdigkräkts i Rätan för nu har vi planerat att åka på måndag, hoppas att det funkar. Vill ju så gärna träffa mina älsklingar :)

Ps. Håller på bli tokig på mösstickningen, igår stickade jag två mössor båda försmå,
 usch:( ARG...........................................

081209

Idag är det Hugos födelsedag och eftersom han hade kräkts igår kan vi inte åka :( men har vi tur kan vi åka på fredag.
Här händer det inte så mycket, stickar, går ut med Tedde, går till sjukgymnasten ordnar till mattor när katterna har haft sina busryck.
Nu har Becca en vecka kvar i Thailand sen kommer hon...JIPPI det ska bli så roligt, längtar otroligt mycket.


081208

Stackars Hugo, Sara ringde och han kräktes nu på morgonen.....hoppas att det bara är han som blir dålig, då kan vi åka dit på fredag. Fast egentligen skulle vi ju fira hans 3-årsdag imorgon :(


Jaha nu har vi gjort klart med möbleringen har tagit lite kort på det.







Det blev lite bättre plats på köksbordet, kan äta frukost och läsa tidningen utan en massa datagrejor där.





Inne i "Becca" rummet har vi nu arbetsdatorn med tillbehör så skönt att sitta skriva där.






Vi flyttade sängen också då blev det bättre utrymmer.

081207

Idag tog jag sovmorgon skönt för igår mådde jag jättedåligt hela kvällen drogs jag med en fruktansvärd halsbränna som plågade mig hela kvällen....fy attan!
Tur att stjärnor på is slutade lyckligt har hållit tummarna hela hösten att Markus skulle vinna och det gjorde han, alltid en ljusglimt i eländet igår.
Idag har vi hållit på att flytta om datorn till Becca-rummet, så vi ska få bordet i köket lite rymmligare, sen har Janne skjutsat Beccas sista grejor ut till Frösön så vi fick en garderob ledig.
Nu ska vi åka och handla lite smör och bröd, önskar alla en trevlig andra advent =)

081203

Vilken morgon??! Usch, kravlademig upp kl 0700 kroppen var hel kass, hade fått sms av Becca hon hälsade till alla att resan hade gått bra och det var supervarmt. Kunde inte sktiva förrän kl tio i tio för dels hade vi inget internet då och jag var tvungen att lägga mig igen. Nu när jag klev upp hade min snälla och gulliga sambo varit ute med Tedde :) Tack sååå mycket.

Nä nu sak jag fika.........

081201

Tänk att det reda är december, hösten har gått så fort. Idag ska jag bara "vara", (precis som om  jag brukar göra ngt annars *lol*) Håller på ringer sjukgymnasten men där är bara upptaget! Det krockar i morgonbitti med att jag ska ta kolesterolprov, ganska typiskt jag har ju inte allt förmycket att göra :)

I helgen har jag bara deppat, fast julgrejorna kom upp iaf på lördag, det blev så jättemysigt, tänk vad glömska jag är hade glömt att jag köpte nya gardiner förra julen, gissa om jag blev glad när jag såg det!!

Ute är det helt fantastisk, -5 grader, mycke snö, fast de har faktiskt skottat gågatorna så man kan gå utan problem, Tedde är så lycklig nu när han kan rulla i snön, så han gör det typ hela tiden =-)



RSS 2.0