081128

Sååååå fruktansvärt jäkla trist, vi måste vara hemma
tar oss inte ner till Rebecca den här gången =((
Det gör så ont i hjärtat, hade ju trott att vi skulle åka, fy tusan..............
Orkar inte skriva mera,

081126

Är fruktansvärt sur idag, känns som jag håller på explodera tänk att det ska vara så svår att få betalt för jobb som är gjorda!!!!!!
Ja man får väl se hur allt går, skulle bli så jäkla ledsen om inte resan ner till Becca blir av, vet att hon också blir jätteledsen om vi inte kommer :-((

081123

Oj det var ett tag sedan jag skrev, jag har haft fullt upp just nu. I fredags kom Sara, Måns, Hugo och lilla Elli det var så mysigt. Vi var på stan och jagade skor till Sara och overall till Nelli, hittade bara 50% av det vi skulle ha, får spana efter overall i Västerås till helgen.
När de åkt hem for jag till Johanna, sov över där för hon skulle jobba på lördag, Kevin och Emilia var så snälla och goa, vi "degade" lite ( playdoo) och spelade lotto.
Lördagskväll var jag jättetrött sov mig genom alla tv program!!


Idag vet jag inte vad som händer, men Kevin och Emilia ska väl komma på eftermiddagen.


081120

Johanna, Kevin och Emilia har varit här och ätit middag, det var så mysigt att få vara med dem en liten stund =)

I övrigt har jag inte gjort speciellt mycket, men jag kunde inte låta bli stickningen så jag har börjat på mössa 2 till Elli.....
Nu när alla farit ska jag sätta mig och fortsätta, det är som en drog, kan inte sluta!! Det är ju så himla roligt att göra dessa små sakerna =-)

081119

Nu har Ellis mössa och kofta blivit klara =) Hoppas bara att de ska passa i storlek.
Idag har jag varit till sjukgymansten, men kunde inte göra det jag skulle fullt ut för jag har så jäkla värk :( men det blir väl bättre.....

Här kommer bilder på koftan och mössan






081117

Jaha då var det måndag igen, idag ska jag röntga axeln Johanna ska följa med, det är snällt att jag får skjuts för Janne åkte till Lit på morgonen.

Igår var det utbrottets dag.....höll på med bakstycket på Ellis kofta skulle ta upp kantmaskor och halva koftan maskades upp, ojoj inte roligt för Janne att höra och se mig då! Som tur var så lugnade han ner mig, men jag hann bryta ena stickpinnen krokig och slita i garnet!!!! Man undrar ibland hur mogen man är egentligen...........

Nu ska Tedde få en promenad han är så lycklig att det blivit snö, han rullar runt nästan hela tiden =)

081115

Igår var vi till Rätan, det var så mysigt att träffa alla barnen, vi spelade lite kort och jag fick stryk av Sara med råge....!
Till middag fick vi älgkött och potatisgratäng..mums!..sen blev det glass och chokladsås  gottigotti.

Tack för älgtungor och tunnbröd det var jättesnällt att vi fick =) Nu är julen räddad, vi älskar tunga.

Det skar i hjärtat när vi skulle åka, fick en bamsekram av Hugo och så sa han att han skulle sakna mig så mycket....suck
Han är bara för underbar den killen.

Lite bilder från gårdagen:





Hugo och Måns inne i Scooby Doo





Elli en bestämd liten tös.



Kitty, sitter och spanar, de var så sura när vi kom hem.....undrar varför???

Ps: Glömde säga TACK för kameran, den är ju jättebra!


081013

Så skönt fick sovmorgon, klev upp kl 10! Sen blev det rusch här dammsugning, golvtorkning, damning och hylluppsättning. Phu!
Väntar på att Johanna ska komma, sen ska vi på Begma och köpa toastol till Sara och Thommy, annars är det stickning på schemat som gäller, tyvärr så hinner jag nog inte koftan till Elli, men den får hon sen.

Lägger ut lite bilder på mina alster.




Ellis ofärdiga kofta och en strumpa =)





Hugo och Måns strumpor.


Strul

ALDRIG MER ska jag byta bolag har haft ett helvete med bredband och telefoni............................
Nu har vi fixat allt genom telia och fått hyra ett mobiltbredband JIPPI nu kan vi SURFA en helt ny värld har öppnat sig för oss. Måste bara varna alla som funderar på t ex Glocalnet passa er ni blir utan telefon och bredband i två dagar, jag har varit så förb....d idag att nog blodtrycket varit skyhögt.


RSS 2.0